Tv Shqip

Televizionet Shqiptare online pa pagese

Miresevini ne komunitetin Shqiplive

Website i gjithe Shqiptareve ju afron me Shqiperine

Televizionet Shqiptare live 24 ore,Tvshqip,Top channel ,tv Klan,

Vizion Plus ,Rtk

Albanian screen tv Albanian Screen tv live stream online , Emisionet e larmishme të kombinuara së bashku në këtë programacion formësojnë fizionominë e tij dhe materializojnë synimin tonë për të përfshirë në të intresin e të gjithë grupmoshave por duke treguar një kujdes të veçantë në përzgjedhjen e emisioneve për fëmijë dhe adoleshentë shqiplive.

Shenim!Nqse stream 1 nuk punon provoni stream 2 etj..Per te pare kanalet shkarkoni programin VLC player qe e gjeni Ketu


shqiplive logo tv