Channel one Channel One është një television i ri në tregun mediatik shqiptarë. Transmetimet e tij kanë filluar më 7 mars te vitit 2011 dhe deri më tani ka nje shtrirje në katër qytetet kryesore të Shqipërisë, por me pretendimin për të plotësuar gjeografinë e shtrirjes brenda territorit shqiptar.shqiplive.